Op zoek naar thailand regenseizoen?

thailand regenseizoen
3 Weken Thailand: de mooiste reisroutes 27 Vakantiedagen.nl.
Vanuit Khao Sok National Park kun je makkelijk per openbaar vervoer, taxi of huurauto verder reizen naar een tal van strand en eilandbestemmingen in Zuid-Thailand: Khao Lak, Phuket, Krabi, Koh Phi Phi, Koh Lanta, Koh Phangan, Koh Tao en Koh Samui behoren allemaal tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de reisperiode, je interesses en het regenseizoen kun je kiezen voor de meest passende relaxbestemmingen. Liever een georganiseerde reis boeken? Georganiseerde Thailand-rondreizen die grotendeels deze route volgen vind je hier bij o.a. NRV, FOX Verre Reizen en De Jong Intra Vakanties individueel of bij Shoestring, Kras en Sawadee groepsreizen. Zelf je Thailand-rondreis samenstellen met bouwstenen kan hier bij Riksja Thailand of YourWay2Go.
visum thailand
De beste reistijd voor een rondreis Thailand.
Bangkok en cultuur proeven in centraal Thailand. Ook het centrale deel van Thailand wil je liever vermijden tijdens het regenseizoen van april tot september. Het wordt dan erg heet en de laatste jaren zijn er regelmatig overstromingen tijdens deze periode.
gasveren
Regenseizoen in Noord-Thailand Hier is Thailand.nl.
John Sarbach 23 mei 2016 0 Comment Noord-Thailand, regen, Regenseizoen, video. De regentijd in Thailand is begonnen. En elk deel van dit enorme land beleeft dat op een andere manier. Zo is het regenseizoen in Noord Thailand toch even anders dan in het zuiden.
ikea
Help! Het regenseizoen in Thailand is begonnen Reisblog Riksja Thailand.
Wij bereiden je alvast een beetje voor. Wat kan je verwachten van het Thaise regenseizoen? Normaal gesproken start het regenseizoen in Thailand begin juni en eindigt het regenseizoen rond eind oktober. September en oktober zijn de maanden waarin de meeste kans op regen is.
thaise rijst
Wakeboarden in Thailand Er zijn 7 wakeboard parken.
Thailand wordt in het oosten begrensd door Laos en Cambodja, in het westen door Myanmar en de Andamanse Zee, in het uiterste zuiden door Maleisiƫ en in het zuidoosten door de Golf van Thailand, een onderdeel van de Zuid-Chinese Zee. Met wakeboarden in Thailand zal je rekening moeten houden met het regenseizoen deze loopt ongeveer van Mei tot Oktober en de echte regenval begint ongeveer in Juli.
audit
Eiland Thailand kiezen? Tips voor eilandhoppen Thailand.
Zo hoef je niet ver te reizen om toch nog wat strand te zien. Nog een voordeel: het eiland heeft de meeste zonuren van alle Thaise eilanden en is dus in het regenseizoen ook een prima bestemming. Heb je echter iets meer tijd? Dan kun je verder doorreizen naar het echte zuiden van Thailand.
Reisadvies Thailand Reizen Nederlandwereldwijd.nl.
U kunt voor meer informatie contact opnemen met een arts of vaccinatiebureau bij u in de buurt. Ook op de Engelstalige website van de World Health Organization vindt u informatie over epidemieƫn. In Thailand kunnen in het regenseizoen van mei tot en met september plotseling zware stormen voorkomen.
Overzicht van het klimaat in Thailand deReizigersgids.
Dit gevoel is uiteraard afhankelijk van de periode en locatie. Gemiddeld gezien is april de warmste maand in Thailand. In mei tot circa september oktober begint in bijna heel Thailand het regenseizoen. In het noordoosten valt dit seizoen tussen oktober en januari.

Contacteer ons