Meer resultaten voor thailand regenseizoen

thailand regenseizoen
Beste reistijd Thailand De beste tips over het weer Azië-Expert.nl.
De beste reistijd van Thailand heeft grotendeels te maken met het koele seizoen hoogseizoen, het regenseizoen laagseizoen en hete seizoen tussenseizoen. Dit heeft niet alleen te maken met het weer, maar ook met de drukte en prijzen van bijvoorbeeld accommodatie of highlights.
thai amsterdam
Thailand regenseizoen Thailandblog.nl.
Als je het hele strand practisch voor je alleen wil hebben dan moet je natuurlijk wel in het regenseizoen naar Thailand en dan hebben veel potentiele zomervakantiegangers als het in Europa zomer is het geluk dat gedurende die zomervakantie in Europa de Thaise stranden er verlaten bijliggen.
visum thailand
Regenseizoen Thailand, wat is wel en niet waar? ReisForum.
De ene informatie site zegt dat het regenseizoen. van mei tot oktober duurt met als hoogtepunt de maand september en een andere site heeft het weer over de maanden juli-oktober. Ook hoor ik van een aantal mensen die zelf in thailand geweest zijn dat het best kan zijn dat je een week lang geen zon hebt wel warm.
beveiligingscamera
Thailand weer klimaat alles over het klimaat van Thailand.
De maand april is de warmste maand in Thailand, daarna begint in vrijwel het hele land het regenseizoen waardoor de temperatuur iets getemperd wordt en kans op temperaturen boven de 35 graden vrij klein wordt. Het meest gelijkmatige klimaat blijken de eilanden Koh Samui en Koh Phangan ten oosten van Thailand te hebben.
lto3
Thaise eilanden in het regenseizoen: welke wel en welke niet? Hier is Thailand.nl.
Scam en zwendel. Over Hier is Thailand. You Are Here: Home Thaise eilanden in het regenseizoen: welke wel en welke niet? Thaise eilanden in het regenseizoen: welke wel en welke niet? Harold 24 juni 2017 0 Comment eilanden, Regenseizoen, vakantie, weer.
Help! Het regenseizoen in Thailand is begonnen Reisblog Riksja Thailand.
Wat kan je verwachten van het Thaise regenseizoen? Normaal gesproken start het regenseizoen in Thailand begin juni en eindigt het regenseizoen rond eind oktober. September en oktober zijn de maanden waarin de meeste kans op regen is. Lees hier meer over op onze Thailand klimaat-pagina.
Regenseizoen Thailand Dit zijn dé voor en nadelen! Tips Thailand.
Toch zijn er delen in Thailand die verrassend droog blijven tijdens het Thaise regenseizoen en waar je veel zon kunt verwachten. Die plekken delen we verderop met je in dit blog. Eerst gaan we kijken naar de voor en nadelen van het regenseizoen.
Regenseizoen in Thailand.
Het regenseizoen van juli tot en met oktober. In het regenseizoen valt weliswaar meer neerslag dan in de andere seizoenenmaar, de regenbuien zijn vaak kort en hevig. Tussendoor en vooral in de ochtend komt regelmatig de zon door. De Golf van Thailand, de kant waar het prachtige strand van Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao ligt, wijkt hier van af.

Contacteer ons