Resultaten voor regenseizoen thailand

regenseizoen thailand
Welke Thaise eilanden in het regenseizoen? Reisforum.
Beide eilandgroepen liggen in de Golf van Thailand maar hebben een verschillend regenseizoen. Ik woon reeds 6 jaar op Koh Chang en kan je vertellen dat er tijdens de maanden juli en augustus over het algemeen een paar weken met mooi weer kunnen tussen zitten.
visum thailand
Thailand zonvakantie de beste maanden voor een zonvakantie in Thailand.
Deze gebieden staan onder invloed van de zuidwest moesson waardoor het regenseizoen in mei begint en medio november ten einde is. De oostelijke kant van de landtong, waar je onder andere het prachtige Koh Samui vindt heeft een regenseizoen dat een ander verloop kent dan de rest van Thailand.
visum thailand
Vakantie Thailand reizen Beste reistijd Thailand en weer Thailand Footprint Travel.
Klimaat Zuid-Thailand Regenseizoen Moesson. In het regenseizoen de moesson komt er in het zuiden van Thailand af en toe een flink pak water naar beneden. Wanneer start het regenseizoen? Weer Noord Thailand. Regenseizoen Noord Thailand Klimaat Moesson. Het noorden van Thailand kent een iets ander patroon qua regenseizoen dan bijvoorbeeld het zuiden van het land.
zit sta bureau
Het zuiden van Thailand in September Regenseizoen ervaring.
In het regenseizoen naar het zuiden van Thailand Mijn ervaring. Brightmorningdew oktober 8, 2017 TRAVEL 2 Comments. In September is het regenseizoen op zijn hoogtepunt, de gebieden rondom Phuket en Krabi kun je dan beter overslaan. Dat was nu net de tijd waarin wij onze reis hadden geboekt.
vest bedrukken
Thailand weer klimaat alles over het klimaat van Thailand.
De maand april is de warmste maand in Thailand, daarna begint in vrijwel het hele land het regenseizoen waardoor de temperatuur iets getemperd wordt en kans op temperaturen boven de 35 graden vrij klein wordt. Het meest gelijkmatige klimaat blijken de eilanden Koh Samui en Koh Phangan ten oosten van Thailand te hebben.
Regenseizoen in Thailand.
Het regenseizoen van juli tot en met oktober. In het regenseizoen valt weliswaar meer neerslag dan in de andere seizoenenmaar, de regenbuien zijn vaak kort en hevig. Tussendoor en vooral in de ochtend komt regelmatig de zon door. De Golf van Thailand, de kant waar het prachtige strand van Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao ligt, wijkt hier van af.
Regenseizoen Thailand of niet? Wat is de beste reistijd voor Thailand?
Zuiderschiereiland en het regenseizoen. Houdt er rekening mee dat op het zuiderschiereiland gemiddeld 2x zoveel neerslag valt als in het noorden en centrale gedeelte van Thailand. Voordeel van reizen tijdens het regenseizoen in Thailand. Natuurlijk zijn er ook voordelen van reizen tijdens het regenseizoen.
Thaise eilanden in het regenseizoen: welke wel en welke niet? Hier is Thailand.nl.
Scam en zwendel. Over Hier is Thailand. You Are Here: Home Thaise eilanden in het regenseizoen: welke wel en welke niet? Thaise eilanden in het regenseizoen: welke wel en welke niet? Harold 24 juni 2017 0 Comment eilanden, Regenseizoen, vakantie, weer.

Contacteer ons